ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Tábor v Larnii

Zveřejněno: 14. 9. 2018
Sobotou 4.8. počínaje, sobotou 11.8. konče, probíhal dětský farní tábor ve Velkých Losinách, který se tentokrát nesl ve znamení Larnie - fiktivní země, zde žijí zvláštní tvorové a kde panuje diktatura zlovolného lorda Papalarda, který nutí zvířátka a ostatní tvory dřít se v jeho obrovských továrnách a pracovat do umoření. Kruté na to, jak nevině to začalo.
Děti totiž původně jeli do sanatoria, kde se měli zbavit zákeřné nemoci zvané Lenora. Však ji znáte, škodí pouze malým dětem a její účinky jsou mnohdy stále ještě neprobádané. Projevuje se však zvýšeným používáním tabletů, mobilních telefonů, počítačů a televizí u dětí, které si namísto toho raději mohou hrát venku s kamarády. Léčba měla dobré výsledky, šla však stranou, jakmile děti našli knihu s kouzelným zaříkávadlem, které je přeneslo do...
Larnie. Země mnoha překvapení. S mluvícími zvířátky, beruščími kříženci a hawaiskými hobity. Něco jí ale narušovalo. Pánem tu byl lord Papalardo, jemuž nikdy nic neuniklo a kterého měli dle proroctví zastavit synové a dcery Adama a Evy. Děti zde nebyly v bezpečí, bylo však jasné, že jedině ony mohly Papalarda zastavit. Dětem pomáhal Aurus, bájný lev, který přichází vždy, když je Larnie v nebezpečí. 
Děti však Auruse zradily a padly tak do moci hříchu. Aby je osvobodil, musel se bájný lev obětovat a vydal se do Papalardovi moci. Byl zastřelen a ponechán smrti. S čím ale Papalardo nepočítal, byla moc prastaré magie, pomocí které se vrátil a pomohl dětem v závěrečném střetu dobra se zlem, kdy padly poslední Papalardovi továrny a zachráněny poslední oběti jeho režimu. Nad Larnií znovu zavládl mír. Děti byly vyléčeny z Lenory a mohly se vrátit domů. 
Předchozí měsíc  Říjen 2024  Následující měsíc
PO ÚT ST ČT SO NE
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31